Gradonačelnik Miro Kraljević novi predsjednik NK Širokog Brijega

Novi Upravni odbor NK Široki Brijeg napravio je prve poteze. Na sinoćnjoj konstituirajućoj sjednici, sukladno Statutu, izabrana je nova Uprava kluba za naredno četverogodišnje razdoblje. Za novog predsjednika kluba imenovan je Miro Kraljević, gradonačelnik Širokog Brijega, koji će na ovoj odgovornoj dužnosti zamijeniti Zlatana Miju Jelića.

Novi v.d. direktor kluba do kraja sezone bit će aktualni glavni tajnik kluba Dragan Soldo, dok će na dužnosti sportskog direktor i dalje ostati Dalibor Šilić.

Na sjednici su potvrđene i promjene u stručnom stožeru kluba. Odlukom nove klupske uprave, za novog trenera Širokog Brijega postavljen je Goran Sablić, 38-godišnji Sinjanin koji je u igračkoj karijeri nastupao za HNK Hajduk Split i Dynamo Kiev, te kao trener u dva navrata vodio RNK Split.

Njegovi suradnici bit će Denis Ćorić, dosadašnji trener prve momčadi koji se ove odgovorne dužnosti prihvatio nakon ostavke Branka Karačića i uspješno vodio momčad do kraja jesenske polusezone, te Mirko Hrgović, nekadašnji igrač kluba s Pecare, navodi se u priopćenju NK Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info