Grad Ljubuški danas isplatio 106.070,00 KM za mjere pomoći gospodarstvu – prijave još traju

Danas su, po javnim pozivima koji su još u tijeku, izvršene isplate na transakcijske račune poslovnih subjekata koji su se do jučer prijavili na raspisane javne pozive i zadovoljili propisane uvijete.

Riječ je o javnim pozivima koje je raspisao Gradonačelnik Nevenko Barbarić sukladno odluci Gradskog vijeća Ljubuški od 21. travnja 2020. godine o mjerama pomoći gospodarstvu radi ublažavanja posljedica pandemije uzrokovane koronavirusom (Covid-19).

Grad Ljubuški je prvi od gradova i općina u Bosni i Hercegovine koji je donio ovakve mjere, a današnjim činom isplate pokazao je da se radi o konkretnoj pomoći čime se želi fokusirati na očuvanje radnih mjesta. Teret izvanrednog stanja i usporavanja gospodarstva ne može i ne smije biti stavljen isključivo na teret poslodavaca – zaključuju iz Gradske uprave Ljubuški.

Javne pozive, kao i preliminarne rezultate možete pronaći na službenoj stranci Grada Ljubuškog: www.ljubuski.ba

Pogledajte preliminarne rezultate:

PRELIMINARNI REZULTATI

Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate naknade plaća za mjesec travanj

PRELIMINARNI REZULTATI

Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za povrat uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu

Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Preliminarnim rezultatima, imaju pravo prigovora na iste u roku od 3 dana od dana objavljivanja rezultata na službenoj stranici Grada Ljubuškog.

Prigovor se podnosi u pisanoj formi:

  • osobno na protkol Gradske uprave Ljubuški,
  • preporučeno putem pošte na adresu: Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški,
  • putem faxa na broj: 039-835-532, ili
  • putem elektroničke pošte na adresu: gospodarstvo@ljubuski.ba.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za povrat uplaćenog poreza na tvrtku i Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu proračunskih sredstava Grada Ljubuškog radi isplate nakande plaća za mjesec travanj ostaju otvoreni do utorka 12. svibnja 2020. godine.

Po obradi zaprimljenih zahtjeva, Povjerenstvo za provedbu postupka povrata uplaćenog poreza na tvrtku za 2020. godinu će na službenoj stranici Grada Ljubuškog objavljivati rezultate Javnog poziva, priopćeno je iz Ureda Gradonačelnika Ljubuškog.

SirokiBrijeg.info