Home Sport Nogomet Goran Sablić: Ne vidim razloga zašto ne bi mogli zakomplicirati stanje u samom vrhu

Goran Sablić: Ne vidim razloga zašto ne bi mogli zakomplicirati stanje u samom vrhu

0
Goran Sablić: Ne vidim razloga zašto ne bi mogli zakomplicirati stanje u samom vrhu

U redovima „Plavo-bijelih“ vjeruju u pozitivan rezultat u derbiju 4. kola Lige za prvaka protiv Željezničara u Sarajevu. Naravno, nitko ne dvoji da će to biti teška utakmica, s protivnikom koji je konstantno u vrhu i imat će veliku potporu navijača, no, opet, s druge strane, do kraja prvenstva u igri je još 21 bod i trener Goran Sablić u najavi ističe:

– Ne vidim razloga zašto ne bi mogli zakomplicirati stanje u samom vrhu nakon subotnjeg derbija na Grbavici. Naravno, za to ćemo, u odnosu na utakmicu sa Zrinjskim, prije svega morati popraviti igru u srednjem redu te učinkovitost u napadu. A za to će biti nužno podići razinu agresivnosti i odlučnosti.

Promjena u sastavu Širokog Brijega će biti, Zlomislić i Lončar imaju problema s ozljedama, a nekolicina igrača je virozna. O prošlosezonskim dvobojima protiv Željezničara u kojima je Željo u sedam dana upisao tri pobjede, Sablić, kaže, ne razmišlja previše, jer sada su druge okolnosti, a svaka nova utakmica je novi moment, novo dokazivanje. U svakom slučaju, zaključio je trener „Plavo-bijelih“, „na Grbavicu će istrčati najspremnijih 11 koji će, za nadati se, ispraviti neke uočene nedostatke u igri iz prethodnih utakmica i polučiti pozitivan rezultat“.

SirokiBrijeg.info