FOTO: Završila ovogodišnja Incijativa “Dani za život” uz preko 3500 potpisa podrške

Svetom misom zahvale u bolničkoj kapeli Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, jučer u 15 h, je završila ovogodišnja Incijativa za život Dani za život – 40 dana za život, a u organizaciji širokobriješke udruge Mlado sunce. Incijativa se sastojala od svakodnevnih bdijenja od 09-16 h ispred spomenute bolnice, a sastojala su se od molitve za nerođene i provođenje ankete za prolaznike o tome slažu li se da život počinje začećem i traje do prirodne smrti.

Iz udruge Mlado sunce poručuju da su neizmjerno sretni i zahvalni na provedenoj incijativi, što su imali milost biti glas onima koji glasa nemaju. Zahvalni prvenstveno dragom Bogu, u čije ime i provode sve ove aktivnosti, zahvalni su i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali ovih 40 dana. Zahvaljuju se vodstvu bolnice na dopuštenju za provođenju incijative, svim volonterima koji su sudjelovali u bdijenjima kao i svim onima koji su ih pratili molitvama, potpisom podrške i financijski.

Jednodnevna incijativa je provedena i u četiri grada: Širokom Brijegu, Livnu, Posušju i Mostaru. Dobili su i preko 3500 potpisa podrške, a sudjelovalo je preko 50 volontera. Uvjereni su kako će rezultati četrdesetodnevne molitve tek doći. Ali i da ne dođe, vjeruju u riječi bolničkog kapelana don Rade, koji je svetu misu završio riječima: ‘ Sve da i ne vidite rezultate ove akcije, vjerujte da će vam brojna djeca zahvaljivati za molitve kad dođete u Kraljevstvo Nebesko.’

SirokiBrijeg.info