ŠIROKI BRIJEG – Na igralištu Dječjeg vrtića “Trnoružica” u Širokom Brijegu ovog petka je započeo najmasovniji malonogometni turnir na ovim prostorima – “Ulica protiv ulice 2016.”.

I ovo jubilarno 11. izdanje turnira igra se pod sloganom ”Fair play”, te će upotpuniti sa preko 250 momčadi što će reći da će nastupiti preko 1.200 dječaka, ali i djevojčica.

Natjecanje se odvija u četiri dobne kategorije: Limači 8-10 godina, Mlađi Pioniri 10-12 godina, Pioniri 12-14 godina, Kadeti 14-16 godina.

FOTO: Mili Marušić

Zanimljivo je istaći da je turnir socijalnog karaktera što znači da nema novčanih uplata za ekipe a najbolji pojedinci i ekipe će biti nagrađeni sa peharima, diplomama, medaljama i nagradnim putovanjem. Do sada su organizatori svake godine organizirali putovanja u Split, Zagreb, Beč i Liverpool, A ekskluzivno vam možemo kazati da ove godine nabolja ekipa ide u Rijeku na prvu domaću europsku utakmicu NK Rijeke.

Kao što smo se i sami mogli uvjeriti, svi uzrasti ovih mladih nogometaša su pokazali zavidnu igru koje se zasigurno ne bi posramili ni pravi iskusni igrači velikog nogometa. Vrhunski potezi ovih mališana su na trenutke i gledatelje ostavljali bez riječi tako da se imalo i što vidjeti na terenu.

FOTO: Mili Marušić

S obzirom da je bio lijep dan, mnogi roditelji i građani Širokog Brijega nisu propusti priliku da nazoče ovom događaju i daju podršku svim igračima, pa uopće ne sumnjamo da će to napraviti i svih ovih dana koliko se bude igrao turnir.

A kako je to jučer izgledalo, donosimo vam kroz kraći par fotografija, iako je puno toga bolje i više bilo za vidjeti uživo što vam prepuručujemo da svakako i vi svojom nazočnošću popratite turnir “Ulica protiv Ulice” koji se igra na igralištu Dječjeg vrtića “Trnoružica” od 17.6.-20.6.2016. u Širokom Brijegu.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info