FOTO: U Širokom Brijegu započela radionica o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova

ŠIROKI BRIJEG – “Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova i osnove upravljanja projektnim ciklusom“ naziv je dvodnevne radionice koja se u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg održava u organizaciji Udruge Demokratska inicijativa mladih – DIM.

Voditelj radionice jedan je od vodećih stručnjaka u regiji za EU fondove Tonći Lučić. Lučić izlaže o mogućnostima koje se pružaju kroz primjere uspješno osmišljenih i provedenih projekata financiranih iz EU fondova.

dimeušb 18042016 3

Cilj radionice je koristeći primjere iz prakse, upoznati polaznike s ukupnim procesom upravljanja projektnim ciklusom, od osmišljavanja projektne ideje do njene potpune realizacije. Polaznici radionice su predstavnici županijskih i gradskih institucija vlasti, kao i članovi udruga mladih i građana. Generalni pokrovitelj radionice je Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH.

dimeušb 18042016 2

Na otvaranju radionice prisutnima su se obratili gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul.

Gradonačelnik Kraljević istaknuo je kako su ovakve radionice pozitivna priča za zajednicu u kojoj živimo te ih stoga Grad Široki Brijeg uvijek podržava. Predsjednik Mladeži HDZ BIH Vedran Kožul naglasio je kako je Mladež HDZ BiH proeuropska organizacija koja će uvijek podržavati ovakve projekte, jer je njihov krajnji cilj uspješna realizacija projekata putem EU fondova koji će doprinijeti svekolikom razvoju, priopćeno je iz Udruge Demokratska inicijativa mladih – DIM.

SirokiBrijeg.info