FOTO: “Nakon mukotrpnog i dugog rada” – Asfaltirana prometnica od zaobilaznice do „Venecije“

U posljednja dva dana izvođeni su radovi u ulici fra Dominika Mandića, a asfaltirana je dionica od zaobilaznice do restorana „Venecija“. Izvođač radova bila je tvrtka ‘KTM-Brina’ iz Posušja. Također, asfaltiranje i završetak dionice od škole na Lisama do Gedžine strane i dalje prema zaobilaznici očekuje se do kraja mjeseca srpnja. Ukupna vrijednost radova iznosi oko 250 000 KM.

Nastavak izgradnje kanalizacijskog kolektora „C“ ide svojim tijekom. Ukupno, ova faza radova obuhvaća zapadni i istočni krak izgradnje kolektora. Zapadni krak obuhvaća dionicu od škole na Lisama do Gedžine strane i dalje prema zaobilaznici, potom od škole na Lisama prema tvrtki ‘Mepas’ i dalje prema zaobilaznici (do pročistača). Istočni krak obuhvaća dionicu od vrha Gedžine strane prema tvrtki ‘Sjemenarna’ i novom naselju ispod zaobilaznice, pa do crpne stanice, te se vraća do Svadbenog salona ‘Široki’ gdje se veže na zapadni krak. Veliki dio ovih radova priveden je kraju.

Projektom kojim se u potpunosti asfaltiraju pojedine dionice, u ovom slučaju dionica od zaobilaznice do restorana „Venecija“ i uskoro od škole na Lisama do Gedžine strane i dalje prema zaobilaznici, vrši se rekonstrukcija ulica koje pripadaju najprometnijima u Gradu.

SirokiBrijeg.info