FOTO: Mercedesovci donirali prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve OŠ u Širokom Brijegu

ŠIROKI BRIJEG – Članovi Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina u utorak su donirali tri prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Novčana sredstva za kupnju informatičke opreme prikupljena su od sponzora te na božićnom druženju koje je organizirala spomenuta Udruga. S obzirom da je nastava u ŽZH bila odgođena zbog vremenskih neprilika, uručenje prijenosnih računala je bilo prolongirano.

md2412016 4

Članove Udruge primili su ravnatelj Miroslav Hrkać zajedno s učenicima, zamjenikom ravnatelja, učiteljicama, defektologinjom, pedagogicom, psihologinjom i socijalnom radnicom koji su izrazili veliku zahvalu za donaciju.

”Iznimno mi je drago da ste vi mladi ljudi odlučili pomoći našoj školi i ovom odjeljenju te sam vam od srca zahvalan na svemu učinjenom. Ovo nije mala stvar, hvala vam u ime svih djelatnica, učenika i njihovih roditelja”, izjavio je ravnatelj Miroslav Hrkać.

md2412016 5

S obzirom da je odjeljenje učenika s obrazovnim poteškoćama dobilo informatičku opremu, škola je ubrzala uvođenje interneta u njihove učionice te bi sve trebalo biti realizirano tijekom ovog tjedna.

”Jako nam je drago što smo mogli pomoći djeci, a njihove reakcije i osmijesi nam puno znače te većeg ‘hvala’ od toga nema. Veliko hvala našim sponzorima, tvrtkama Auto Lijanovići d.o.o. Mostar i Autocentar d.o.o. Široki Brijeg, koji su nam uvelike pomogli pri realizaciji ove humanitarne akcije te članovima i prijateljima Udruge”, izjavio je predsjednik Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina Petar Čerkez.

md2412016 1

Podsjećamo, ova Udruga je u protekle dvije godine, putem humanitarne tombole prikupljene na 1. i 2. Mercedes Meetingu Hercegovina, donirala 2.000 KM Domu ”Marija Naša Nada” iz Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info