Prvi pub kviz u Širokom Brijegu došao je kraja. Nešto više od dva mjeseca gdje je se natjecalo 80 ekipa, kroz 27 održanih kvizova ovog četvrtaka i petka u Central pubu održala se polufinalna i finalna večer, gdje smo dobili prve pobjednike.

U polufinalnoj večeri u četvrtak svoje znanje je odmjerilo 11 ekipa: NUD, VLATKA OTKOS, SILOS PUTALJI, STEČAJ, SUICIDE SQUAD, UPRŽENI AJVAR, VLADO MATIJEVIĆ, MAUNE, FUL HOUSE, HELTER SKELTER i SIROVINA I SINOVI, a četiri najbolje ekipe te večeri: 1. SILOS PUTALJI, 2. SIROVINA I SINOVI, 3. UPRŽENI AJVAR i kao plasirani 4. HELTER SKELTER u petak su završili u velikom finalu.

Iako su u četvrtak zauzeli četvrto mjesto i za 0/5 boda bili ispred petoplasirane ekipe VLATKA OTKOS, ekipu HELTER SKELTER to nije spriječilo da u finalu zauzmu prvo mjesto ispred 2.SIROVINA I SINOVI, 3. UPRŽENI AJVAR, a dok je 4. mjesto zauzela najbolja ekipa iz polufinalne večeri SILOS PUTALJI.

Pobjednička ekipa, uz pehar, diplomu, gajbu pive i novčanu nagradu, osvojila je i pečeno janje. Preostale tri ekipe također su dobile novčane nagrade zavisno od plasmana, a riječ je o novcu od uplata. Osim novca, dobili su i diplome.

Novi pub kviz starta već u petak, 9. lipnja, a finale je predviđeno za prvi vikend u mjesecu rujnu. Prijaviti se možete na broj mobitela: 063/190-070. Prijava po ekipi iznosi 20 KM, a u jednoj ekipi može biti od 3 do 5 osoba.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info