FOTO: Golfom “zaorao” ulaz u kružni tok

ŠIROKI BRIJEG – Večeras oko 19.00 sati na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Posušje dogodila se lakša prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Naime, osobno vozilo Golf II je “zaorao” prvu prepreku na kojoj se nalazio znak razdvajanja prometnice prije ulaska u kružni tok i na njoj se zaustavio.

Kako smo mogli vidjeti na licu mjesta ove nezgode, nastala je manja šteta s prednje strane vozila kao i probušena prednja guma na strani vozača do koje je vjerovatno došlo nakon naleta na dio polomljenog znaka preko kojeg je vozilo prešlo.

Na samom ulasku u kružni tok postoji i kamera koja je vjerovatno i zabilježila što se dogodilo (ako uopće funkcionira).

Mjesto nesreće su osiguravali djelatnici PU Široki Brijeg, a uskoro su im se pridružili pripadnici Vatrogasnog društva Široki Brijeg koji su na kraju ugurali autu na šlepu. Kako smo mogli uočiti vozača nije bilo na mjestu nesreće, čak ni kada je Vučna služba došla po vozilo kako bi ga maknuli s prometnice.

Za vrijeme očevida nije bilo većih zastoja, tako da se promet odvijao nesmetano ali usporeno, a nakon što je vozilo uklonjeno djelatnici cestarske službe sanirali su kolnik.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info