FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Ovo kišno, i malo prohladno vrijeme, mnoge gradske službe je “zabilo” u klimatski tople kancelarije i najveće teret im je na pauzi prošetati u obližnji kafić i pročitati što ima novoga po portalima, a znamo da smo im i mi na portalu SirokiBrijeg.info dosta zanimljivi, pa tako da smo sigurni kako će pročitati i ovo, i odraditi svoj dio posla za koji su plaćeni.

Naime, prije tri dana, točnije ove nedjelju 10.listopada oko 19 sati u Ulici fra Didaka Buntića kod dvorane Pecara u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća. Dvije osobe su s lakšim tjelesnim ozljedama prevezene vozilom Hitne medicinske pomoći u Dom zdravlja Široki Brijeg, na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

Pripadnici PU Široki Brijeg obavili su očevid, vozila su uklonjena, a dežurni policijski dispečer je nadležne za održavanje ovog djela prometnice obavijestio o razbacani plastičnim i staklenim dijelovima po cesti koji bi se trebali ukloniti jer ti isti predstavljaju opasnost za druge sudionike prometa, kao i za pješake.

Naravno, ti razbijeni komadi do dana današnjeg nisu uklonjeni, nego se i dalje nalaze na tom području ali na hrpi djela pješačkog prijelaza preko kojeg dnevno stotine ljudi, djece koja idu u školi i iz škole i čekaju kada će netko “nasaditi” i ozlijediti.

Ovo nije posao policije, da čiste i uklanjaju ove stvari, nego nekih drugih institucija koje su plaćene da to učine i koje su kontaktirane za uklanjanje ali evo već tri dana nitko ništa. Izgleda kako je klima nekima udarila u glavu pa zaboravili, tako da evo podsjećamo ih!

Znači, na Pecari prije ulaza na parking dvorane Pecara ima jedna hrpa razbacanog stakla, plastike i ostalih dijelova vozila, pa eto ako nije problem da to pokupite dok se netko ne ozljedi. Inače nije prvi put da se zaboravi, pa eto da podsjetimo ako ste zaboravili. Hvala.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info