Fortuna iz Živinica svladala nogometašice Širokog Brijega

U derbiju 12. kola Prve ženske nogometne lige FBiH, Fortuna iz Živinica svladala je Široki Brijeg 3:1 (Kurtić u 21., 42. i 81. minuti za Fortunu, Knezović u 33. za Široki Brijeg).

Fortuna je tako stigla “na milimetar” od Premijer lige: – Našim curama nije pomoglo što su igrale dobro i stvorile niz prigoda, ali ih nisu znale pretvoriti u pogotke. Mislim da su čak igrale bolje nego jesenas na Blatu, kada su Živiničanke slavile 2:1. Fortuna je iskoristila naše pogreške i zasluženo pobijedila pa joj iskreno čestitam.

Za razliku od nekih drugih utakmica, ovo je suđenje bilo odlično, a publika korektna, rekao je Ivan Kvesić, trener Širokobriježanki te dodao da je ovo dobra škola za budućnost i “orijentir” što mora popraviti kako bi sljedeće godine izborila prvo mjesto.

ŽNK FORTUNA: Omerović, Kurtić, Mujić, Gradinović, Butković, Aljić, Hodžić, Žunić, Hasić, Durić, Oštraković. Trener: Eldin Braninović.

ŽNK ŠIROKI BRIJEG: Grbešić, Šaravanja (od 79. Lovrić), Musa (od 88. Ćuk), Glavota, Marušić, K. Ljubić, Čerkez, Kvesić, Knezović, Bagarić, Vuletić (od 46. Hrkać). Trener: Ivan Kvesić.

Marko Knezović / Vecernji.ba