Ekspedicija s Pecare otputovala na desetodnevne pripreme u Antalyju

ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši Širokog Brijega otputovali su jutros (utorak) na desetodnevne pripreme u Antalyju (Turska). Tamo će imati i tri provjere: 11. veljače protiv Šahtara iz Karagandyja, tri dana kasnije protiv Odensea, a 17. veljače protiv Wisle Plock, priopćeno je iz NK Širokog Brijega.

Iza „Plavo-bijelih“ su puna četiri tjedna priprema i jednako toliko utakmica (Mostar, Osijek, Branitelj i Rijeka). Trener Slaven Musa zadovoljan je učinjenim, a u Turskoj očekuje finalizaciju posla u nastojanjima da momčad potpuno spremna i uigrana dočeka početak proljetnog dijela sezone i derbije sa Željezničarem i Zrinjskim.

„Šahtar, Odense i Wisla kvalitetni su protivnici, bit će to ozbiljne i korisne provjere, kao što je to bila i ona s Rijekom, kojoj smo odlično parirali. Možda je, u neku ruku, i dobro što nismo pobijedili renomiranog protivnika na Rujevici, jer bi onda bilo teško igrače ‘spustiti na zemlju’. U Antalyji nas očekuju idealni uvjeti za rad, svakako da ćemo to iskoristiti kako bismo otklonili uočene nedostatke i u potpunosti uigrali momčad po svim linijama“, kazao je pred polazak na desetodnevne pripreme šef stručnog stožera Širokog Brijega.

Ekspedicija za Antalyju:

Luka Bilobrk, Dino Ćorić, Jure Ivanković, Danijel Kožul, Wagner, Dino Kresinger, Davor Landeka, Antonio Soldo, Josip Barišić, Josip Ćorluka, Zvonimir Kožulj, Matej Karačić, Ivan Buhač, Slavko Brekalo, Boris Pandža, Slavko Bralić, Ivan Baraban, Luka Menalo, Stipo Marković, Ivan Sesar, Mate Pehar, Ivan Crnov, Ivan Krstanović, Goodness Ajayi, Jozo Špikić (igrači); Slaven Musa, Mario Bazina, Nikola Marić, Damir Crnjac (stručni stožer); Dalibor Šilić (sportski direktor); Dragan Mijatović (fizioterapeut); Zoran Bilać (domar).

SirokiBrijeg.info