Dužni sirotinji milijune a oni još sebi nabave dva fina bijela momačka Passata

Nakon premijera i prvog županijskog policajca, još su se dva ministra u Vladi ZHŽ, Mladen Begić i Stjepan Bogut, ovih dana, počastili iz županijskog proračuna s novim luksuznim vozilima – dva bijela momačka Passata, doznaje se iz Vlade ZHŽ..

Doista, je degutantno pisati o ovim temama, kada Stjepan Bogut u samo svom resornom ministarstvu sirotinji duguje milijune KM za socijalne naknade i boravak u socijalnim ustanovama, a zdravstvena zaštita je svedena na nepodnošljivo nisku razinu.

S druge strane, braniteljska populacija zatvara prometnice ne bi li se izborila za status dostojna hrvatskog branitelja. Zna li Begić što je pojam hrvatskog branitelja i ima li imalo savjesti da recimo s tim automobilom dođe na bilo kakav sastanak braniteljske populacije?

Ova dva ministra su sramota politike HDZ-a BiH, koja ne mari za policajce kojima duguje po presudama, koja duguje nastavnicima i profesorima, koja krade proračun i uništava županiju.

Što će im novi Passati? Da pred narodom pokazuju svoj društveni status i snagu ministriranja? Njihovo ministriranje nema veze sa samim pojmom, već isključivo s oholim i nemoralnim ponašanjem na štetu Hrvata u ZHŽ.

Ljubuski.net