Došao čovjek da naplati ženinu plaću od Jerke Ivankovića – Lijanovića, a ovaj demantira da nikome ništa nije dužan!

ŠIROKI BRIJEG – Još jedan političar se našao u nevolji sa susjedom. Jerko Ivanković – Lijanović je širokobriješkoj policiji prijavio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti.

Kako doznaje Pogled.ba, to je učinio prije sinoćnjeg mraka, nakon što mu je susjed Božo Č. prišao na benzinskoj postaji T- Oil u naselju Trn, gdje obojica stanuju, i zatražio novac koji je, naime, ostao dužan njegovoj supruzi, inače bivšoj djelatnici propale tvrtke obitelji Lijanović, u ime neprimljenih plaća.

Kako se neslužbeno moglo čuti, tom se prilikom, uz povišeni i prijeteći ton, spominjao iznos od 16.000 maraka.

Inače, za ovo kazneno djelo je zapriječena kazna do pola godine zatvora. Istraga traje, piše portal Pogled.ba.

Lijanović demantira: Nismo nikom dužni bilo kakve plaće niti što drugo

Jerko Ivanković Lijanović demantirao je medijske navode kako Lijanovići d.o.o. duguju više plaća svojoj bivšoj zaposlenici.

Kako su prenijeli mediji, muž bivše zaposlenice tvrtke Lijanovići zbog duga je u ponedjeljak verbalno napao Jerku Ivankovića Lijanovića na benzinskoj crpki TiOil na Trnskoj cesti u Širokom Brijegu, a o svemu je obaviještena i policija.

“Društvo Lijanovići d.o.o niti bilo koje drugo društvo u vlasništvu Lijanovića d.o.o. nikome ne duguje bilo kakve plaće niti bilo što drugo. Tijekom svog poslovanja zaposlenici Lijanovića d.o.o., kao i svih drugih društava u vlasništvu Lijanovića d.o.o., uvijek su imali redovite i natprosječne plaće, kao i uredno uplaćivane sve doprinose, što mogu potvrditi upravo svi oni koji su ikada bili zaposleni u društvu Lijanovići d.o.o.”, navodi se u priopćenju Narodne stranke Radom za boljitak.

SirokiBrijeg.info