DENI ĆORIĆ: Dragi moji Širokobriježani, od srca Vam hvala što ste me podržali!

Dragi moji Širokobriježani, od srca Vam hvala što ste me podržali. Prepoznali ste iskrenost, rad i trud i to ste nagradili. Rezultat je odličan, 3087 glasova nije malo za jednu mladu osobu poput mene. Svaki od tih 3087 glasova je znak da ste od srca željeli promjene, ali eto volja većine je odlučila drukčije. No, to me neće zaustaviti jer imam 3087 razloga da krenem dalje, ovo je samo početak. Nastaviti ćemo raditi i ovim putem pozivam sve građane a posebno mlade ljude koji su spremni zalagati se za promjene da nam se pridruže kako bismo stvorili još jaču jezgru i kako bismo još snažnije mogli zagovarati naše ideje.

Nećemo odustati, naša predizborna kampanja za Opće izbore 2018 kreće danas. Dokazat ćemo Vam da smo zaslužili Vaše povjerenje i dat ćemo Vam razloga da nas ponovo birate.

Hvala Vam što ste podržali i naš Savez za Široki Brijeg za Gradsko vijeće. U Širokom Brijegu smo druga opcija po jačini glasova, pa s ponosom mogu reći da smo najjača oporbena stranka, što nije mala stvar. Dobili smo par vijećnika i naši vijećnici će zastupati interese i probleme građana, bit će Vam na usluzi tako da možete sve svoje sugestije i ideje predložiti Gradskom vijeću preko nas.

Ovim putem želim i čestitati novom starom gradonačelniku, kojem želim puno uspjeha i sreće u daljnjem radu, kao i svim vijećnicima koji su izborili svoje mjesto u tako važnoj i velikoj funkciji. Svoj posao shvatite ozbiljno, jer vaše ruke odlučuju o našoj sudbini iduće 4 godine.

S poštovanjem,
Deni Ćorić