Home Vijesti Crna kronika Danas pokop tragično stradalih majke i sina

Danas pokop tragično stradalih majke i sina

0
Danas pokop tragično stradalih majke i sina

Policija i Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije provode istragu teške prometne nesreće u kojoj su u subotu smrtno stradale dvije osobe na cesti Mostar – Široki Brijeg.

Podsjećamo, nesreća se dogodila oko 12 sati kada su se sudarili teretno vozilo Mercedes i osobno vozilo Golf. U Golfu su smrtno stradali Ivana Jelić i njen malodobni sin Matej iz mjesta Mokro kod Širokog Brijega, dok je vozač teretnog vozila M. D. iz Sarajeva, zadobio tjelesne ozljede i prevezen je u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Iako su na mjestu nesreće brzo reagirali pripadnici Hitne pomoći Doma zdravlja Mostar, liječnička ekipa je, nažalost, mogla samo konstatirati smrt majke i djeteta. Na mjestu nesreće intervenirali su i pripadnici Vatrogasne postrojbe Mostar koji su pomogli u izvlačenju tijela smrtno stradalih iz uništenog vozila.

Krećući se iz smjera Mostara, nesretna žena je upravljajući Golfom, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešla na suprotnu stranu ceste i podletjela pod kamion marke Mercedes, koji je dolazio iz suprotnog smjera. U sklopu istrage obavit će se sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok ove tragične nesreće.

Široki Brijeg i cijela Hercegovina, danas će se oprostiti od tragično stradalih. Pogrebna povorka krenut će u 15 sati ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu, a pokop majke i sina bit će obavljen na rimokatoličkom groblju Podjelinak u mjestu Mokro kod Širokog Brijega.

Dnevni list