Damir Zlomislić kao najveće pojačanje prijelaznoga roka vraća na svoju Pecaru

ŠIROKI BRIJEG – NK Široki Brijeg u ponedjeljak je službeno objavio da ima prvo pojačanje. Na Pecaru se vratio defanzivni veznjak Damir Zlomislić.

“S velikim zadovoljstvom potvrđujemo kako smo dogovorili jednoipolgodišnju suradnju s Damirom Zlomislićem, koji je ponikao u našoj omladinskoj školi”, poručili su iz kluba, dodajući: “Ovaj agilni vezni igrač se kao najveće pojačanje prijelaznoga roka vraća na svoju Pecaru, odjenuti najdraži dres.”

“Nakon neuspješne sezone u Turskoj, dobio sam poziv svoga matičnoga kluba. Brzo smo se dogovorili i klub je bio maksimalno korektan prema meni”, komentirao je Zlomislić, nastavljajući: “Sretan sam što sam se vratio u svoj Široki Brijeg. Na Pecari sam prošao cijelu omladinsku školu te kao mlad igrač čekao trenutak zaigrati za prvu momčad. Taj trenutak nikad neću zaboraviti. Najveća je obveza i odgovornost igrati za svoj grad, a s time i čast i zadovoljstvo. Nadam se kako ćemo kao momčad napredovati te ispuniti zacrtane ciljeve i zadovoljiti sve naše navijače.”

Zlomislić je posljednji put za NK Široki Brijeg nastupao 2013. godine.

Dobrim igrama u dresu tima s Pecare osigurao je transfer u Rijeku. Osim ovih klubova, igrao je i za GOŠK, FC Sellier & Bellot Vlašim, FC Brașov, Istru 1961 i Büyükşehir Gaziantepspor.

SirokiBrijeg.info