Damir Vujanović: Spremno dočekujemo ekipu Studenta na Pecari

Utakmica 10. kola Lige 11 Prvenstva BiH između HKK Široki – KK Student Mostar igra se u subotu 16.12.2017. u 18:00 sati na Pecari.

(SPONZOR OVE UTAKMICE JE AUTO SALON KRAMAR) koji Vam uz već kupljenu ulaznicu daruje i kupon gratis, znači tko kupi jednu ulaznicu dobije 2 kupona.

Za službenu Facebook stranicu HKK Široki – utakmicu je najavio trener Damir Vujanović:

„Najvažnije je da smo prekinuli negativni niz poraza i to pobjedom u Bijeljini protiv Radnika. Igrači su shvatili da se može bolje, da treba samo vjerovati u sebe. Da bi ponovili uspjeh protiv Studenta morat ćemo odigrati i kvalitetnije u obrani, s manje izgubljenih lopti i više odlučnosti na otvorenim šutevima, s više hrabrosti na ulascima u reket. Igrači kad se nađu u dobro prilici moraju završavati akcije. Toga nam je manjkalo u Bijeljini. Neće biti lako, bez obzira na to što igramo kući. Student je čvrsta momčad koja je u dobrom ritmu i svakako iskusnija od nas, ali vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do pobjede i do kraja vratiti poljuljano samopouzdanje. Mladi igrači trebaju podršku i svojim odnosom prema klubu svakako je i zaslužuju“.

Napomena: Na poluvremenu utakmice će se održati javno izvlačenje nagradne igre pod nazivom „Širokom pomozi, Citroena vozi“ u kojoj se može osvojiti auto Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik, tablet i mobiteli.

Ovom prilikom iz HKK Široki pozivaju sve zainteresirane građane da dođu na utakmicu, podrže naše košarkaše i prisustvuju javnom izvlačenju nagradne igre.

SirokiBrijeg.info