Buna u nedjelju testira Mladostaše na Mostarskom Blatu

ŠIROKI BRIJEG – Treća nedjelja u nizu rezervirana je za odigravanje prijateljskih utakmica nogometaša Mladosti na igralištu SRC-a “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu.

Poslije uvodne pobjede protiv momčadi NK Mostara 1:0, te poraza od HŠK Posušja rezultatom 0:2 vodeća momčad Međužupanijske lige klubova Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije u predstojeću nedjelju s početkom u 14 sati ugostit će Bunu.

Nogometaši Bune član su Županijske lige klubova s prostora Hercegovačkoneretvanske županije gdje na polovici natjecanja zauzimaju 6. mjesto s polovičnim učinkom od 4 pobjede i 4 poraza.

“U prva dva susreta željeli smo isprobati sve igrače koje imamo na raspolaganju, međutim nakon tih dviju uvodnih pripremnih utakmica igrački kadar smo suzili na 20-tak igrača koji će dobiti priliku u narednom susretu protiv Bune. Goste respektiramo, ali ipak priželjkujemo pobjedu, iako rezultat u ovom trenutku nije prioritet koliko želja da dižemo razinu naše igre pred nastavak sezone. U nastavku sezone svakako želimo zadržati vodeću poziciju i izboriti plasman u viši rang natjecanja” – kazao je Vlado Hrkać, šef stručnog stožera HNK Mladost.

SirokiBrijeg.info