Brzom reakcijom građana i policije rasvjetljena krađa 17.000 eura u Širokom Brijegu

Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvjetlili su kazneno djelo “Krađe” iz čl.286 KZ F BiH počinjeno u mjestu Čerigaj, na lokalitet Podjela, općina Široki Brijeg na štetu D.K. iz Široki Brijeg..

Kazneno djelo je počinjeno u popodnevnim satima tako što je počinitelj otuđio veću količinu novca (17.000,00 Eur) koji su se nalazila u vozilu marke “Mercedes”.

Uz značajnu suradnji građana i brzom reakcijom policijskih službenika PU Široki Brijeg pronađen je počiniteli A.Ć. rođen 1976. godine iz Mostara koji je lišen slobode, te je nad istim sprovedena kriminalistička obrada tijekom koje je utvrđeno da je imenovani počinio naprijed navedeno kazneno djelo. Od A.Ć. je uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta oduzet otuđeni novac.

Policijski službenici će protiv počinitelja podnijeti izvješće o počinjenom kaznenom djelu redovitim putem Županijskom tužiteljstvu u Široki Brijeg.

Ovim putem Uprava policije želi se zahvaliti građanima na iskazanoj suradnji u riješavanju ovog kaznenog djela, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info