Bravo Grude: Uspješna humanitarna rukometna utakmica za pomoć Dubravku Knezoviću

GRUDE – U nedjelju 07.02.2016. godine u Grudama je odigrana prijateljska utakmica između rukometašica HŽRK Grude Autoherc inače aktualnih prvakinja Bosne i Hercegovine i hrvatskog prvoligaša, ekipe ŽRK Dugo Selo 55.

Sportski prijatelji iz Gruda i Dugog Sela su ovu utakmicu odigrali kao humanitarnu i kompletan prihod od prodaje ulaznica je namijenjen pomoći grudskom mladiću Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji.

Gurađanke i Gruđani kao mnogobrojni posjetitelji iz cijele Hercegovine i Imotske krajine su i ovaj put pokazali svoju humanost i plemenitost.

Više od tisuću ljudi je nazočilo utakmici i tako uživo dalo podršku našem Dubravku koji je isto tako bio u dvorani, a puno više njih je proteklih dana kupilo ulaznice na raznim prodajnim mjestima ili uplatilo izravno na Dubravkov račun određeni iznos.

Konačni učinak akcije je sljedeći:

-Od prodaje slatkiša u dvorani iznos 124,00 KM
-od gotovinskih donacija pojedinaca 695,00 KM
-uplate donacija na žiro račun Dubravku 3.400.,00 KM
-prodano 2478 ulaznica u vrijednosti od 13.740,00 KM

Što sve zajedno iznosi 17.959,00 KM

U programu su sudjelovale grudske mažoretkinje te plesni klubovi Grude i Široki Brijeg.

Ulaznice za ovu utakmicu su kupile i sve igračice i članovi vodstva oba kluba.

Što se tiče sportskog dijela programa on je također bio na iznimno visokoj razini i gledatelji su mogli uživati u odličnom rukometu.

Cijela utakmica je protekla u brzoj igri obje ekipe u dosta izjednačenom rezultatu u prvom poluvremenu te boljoj igri domaćih igračica u drugom poluvremenu.

Bilo je tu dosta lijepih poteza, odličnih vratarskih intervencija, prekrasnih golova. Opći je dojam da su danas u dvorani Bili Brig svi bili pobjednici.

HŽRK Grude Autoherc se zahvaljuje svima onima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju i odigravanje ove utakmice, a našem prijatelju Dubravku želimo sretnu i lijepu budućnost.

HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Dugo Selo 55 29:26(13:12)

HŽRK Grude Autoherc: Anica Gudelj, Anđela Milas, Amanda Marić 8, Nikolina Čutura 6,Chiara Radić, Marija Gudelj 5, Ana Vrančić 3, Josipa Braćić 3, Matea Bandić, Andrea Prusina 2, Ana Nikić, Klara Mikulić, Anita Azinović 1, Tina Bandić, Martina Leko,Ana Kondža 1.

Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:6(6)
Isključenja:6 min

ŽRK Dugo Selo 55: Mara Buudić, Josipa Đurak, Ivana Kirin 3, Valentina Čamber 2, Josipa Grebenar 2, Ana Radovac, Marina Slišković, Andrea Pavković 4, Josipa Bebek 7, Marija Karaula, Anamarija Galić 3, Iva rokavec 4, Iva Šebalj, Anđela Lekić 1, Ines Lisjak.

Trener:Tanja Plašić
Sedmerci:4(3)
Isključenja:4 min

HZRK-Grude.com