Božićni prijem kod načelnika Ljube Grizelja!

GRUDE – U dvorani za sastanke u općini Grude načelnik Ljubo Grizelj priredio je prigodni prijem za osobe iz javnog i društvenog života općine Grude. Okupili su se ravnatelji škola i dječijih vrtića,ljudi iz zdravstva, kulture i športa kao i predstavnici općinskih, županijskih i državnih institucija koji imaju sjedište u općini Grude.

Načelnik je u svom obraćanju rekao nekoliko riječi o političkoj situaciji u državi, naglašavajući njezinu složenost,shodno tome i nemogućnost efikasnijeg rada i upravljanja. Najavio je neke moguće političke poteze koji bi trebali popraviti položaj hrvatskog naroda u BiH, naravno prema njegovim saznanjima i informacijama.

pkljg 23122015 2

Osvrćući se na proteklu godinu u općini Grude, nazvao ju je godinom stabiliziranja stanja, što u ovim uvjetima nije nimalo laka zadaća.Svima je poručio kako će općina i dalju,sukladno svojim zakonskim obvezama i mogućnostima, sudjelovati u svim značajnim događanjima koja nam predstoje u 2016. godini. Svima je zaželio Čestit Božić i Sretnu i uspješnu Novu godinu. U ime nazočnih zahvalio se Mladen Leko, ravnatelj srednje škole,nakon čega je slijedila prigodna zdravica i skromni prigodni pokloni za sve.

Općina Grude