Boris Čuljak: Drago mi je da mi se pružila prilika da sa svojih šesnaest godina budem u prvoj ekipi Sloge

LJUBUŠKI – Regionalna dječja škola nogometa Sloge iz Ljubuškog, za samo nešto više od dvije godine rada, polučila je vrlo dobar rezultatski učinak u omladinskim natjecateljskim kategorijama te je već sada počela davati igrače za seniorsku momčad.

Tako je, uz pristigla pojačanja, prvoj momčadi priključen i ponajveći talent ljubuškog nogometa. Riječ je o Borisu Čuljku, 16-godišnjaku iz Veljaka kod Ljubuškog koji svojim igrama privlači pozornost velikih klubova u regiji.

Još prije cijelog desetljeća napravio je prve nogometne korake, a njegovi ovosezonski odlični nastupi za kadete Sloge s kojima je postao jesenski prvak i najbolji strijelac momčadi koja je protutnjala ligom u konkurenciji klubova od Trebinja do Livna vinuli su ga u seniorski tim.

– Treniram već 10 godina jer sam već tad osjetio ljubav prema nogometu. Zahvalan sam svim svojim trenerima koji su me dosad naučili mnogo toga i posvetili se mom radu. U kadetskoj momčadi ima još dobrih igrača koji će se, vjerujem, uskoro pridružiti prvoj momčadi jer smo svojim igrama došli na vrh ljestvice, a nadam se da će se tako nastaviti i u drugom dijelu, kazao je Boris Čuljak.

Ovaj mladi ljubuški nogometaš je polivalentan igrač koji može igrati na nekoliko ofenzivnih pozicija, a najbolje mu leži uloga napadača.

– Boris je vrijedan, radan i perspektivan mladić neospornog talenta i mislim da je njegov prelazak u prvi tim odličan potez uprave i stručnog stožera kluba. Osjetit će kakav je rad na tom nivou te igrati sa starijim, iskusnim igračima uz koje može dosta naučiti i to će mu biti jedan veliki plus za njegovu karijeru, rekao je Slavko Limov, trener kadetskog i juniorskog pogona kluba.

Igranje Prve lige FBiH svakako da je veliki izazov za ovog mladog nogometaša spremnog dokazivanja i napredovanja.

– Drago mi je da mi se pružila prilika da sa svojih šesnaest godina budem u prvoj ekipi Sloge. Priključenje i rad u seniorskom timu za mene će biti jedno veliko iskustvo te ću dat sve od sebe da opravdam svoja očekivanja i povjerenje drugih, istaknuo je Boris Čuljak.

Dnevni list