FOTO: SportSport.ba

Domaći su utakmicu otvorili prigodom Kostića, ali Bandić je odlično obranio. Široki Brijeg je uzvratio u 11. minuti. Ćorić je pokušao prebaciti Fejzića, ali nije uspio. Zatim je Eliomar atraktivno pokušao, no ostalo je 0:0.

Do kraja prvog poluvremena Široki je bio opasniji. Matić je u dva navrata prijetio, zaboravljen od obrane Tuzle, ali ni u ovim situacijama „Plavo-bijeli“ nisu uspjeli doći do gola.

Najbolju prigodu ipak je propustio Bagarić u 37. minuti. Napadač Širokog nije uspio pogoditi mrežu sa samo tri-četiri metra.

U drugom poluvremenu Široki je bio bolji, imao nekoliko poluprigoda, ali ponovno je izostala realizacija. S druge strane, u završnici susreta Efendić je bio u dobroj situaciji, no spetljao se pa je susret okončan s najnepopularnijih 0:0.

TUZLA CITY: Fejzić, Čomor, Efendić, Kostić, Crnkić, Stojčev, Šarčević, Kojić, Hasanović, Nukić, Ubiparip. Trener: Starčević.

ŠIROKI BRIJEG: Bandić, Matić, Ćorić, Čabraja, Babić, Eliomar, Kovačić, Begonja, Perković, Bagarić, Marković. Trener: Sedloski.

NK Široki Brijeg