Baka Iva Ćavar sa svojom djecom, unucima, praunucima i u krugu obitelji proslavila 90. rođendan

ŠIROKI BRIJEG – Nema ništa ljepše od obiteljskih okupljanja i obiteljskih slavlja. Jedno baš takvo bilo je danas u Širokom Brijegu gdje je mnogobrojna obitelj Ćavar (Nević) proslavila 90. rođendan svojoj baki Ivi. Oko stotinu članova ove širokobriješke obitelji 1. prosinca je slavilo zajedno u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu u kojoj Iva živi sa svojim sinom i njegovom obitelji…

Iva Ćavar (rođ. Lončar) je rođena na Novu godinu 1926. u Gostuši iznad Širokog gdje je i provela veći dio svojega života. 1946. se udala za Ivana Ćavara također s Gostuše s kojim je rodila 13. djece od kojih je danas živo 12. (sedam sinova i pet kćeriju od kojih je jedna časna sestra sa službom u Bijelom Polju). Da je obitelj Ćavar mnogobrojna i velika potvrđuje i činjenica da baka Iva ima 44. unučadi i 11 praunučadi.

– Baka je još dobrog zdravlja a glavno joj je ‘zanimanje’ moliti krunicu pet sati a onda slušati misu na Radio Međugorju pa onda opet moli krunicu- otkrila je kroz smijeh novinaru ABCportala unuka Ana.

Nakon zajedničkog fotografiranja vesela i raspoložena obitelj nastavila je druženje sa svojom devedesetogodišnjom bakom uz pune stolove jela i pića.

Baki Ivi od srca želimo da doživi i proslavi i svoj stoti rođendan.

ABCportal.info