Na Babovcu ipak vjeruju da mogu izboriti ostanak

Kao i ostali klubovi u ligi, i nas muči neimaština, ali svejedno smo doveli osam igrača koji će za nas biti pojačanja, izjavio je trener Slavko Limov

Ljubuška Sloga u nastavak prvenstva ulazi sa pretposljednje pozicije i velikim zakašnjenjem po pitanju početka priprema, no struka je svejedno optimistična da će se i sljedeće sezone na Babovcu igrati utakmice Druge lige FBiH.

Nakon poduže stanke jučer su s pripremama počeli i u ljubuškom federalnom drugoligašu Slozi. Ljubušaci će drugi dio prvenstva, koji starta 11. ožujka, dočekati ispod kobne linije i svima na Babovcu itekako je jasno da ih čeka teška borba za ostanak. Ali istovremeno, to je i veliki motiv…

– Napokon smo, nakon dvadeset dana kašnjenja, počeli s pripremama, rekao nam je trener Slavko Limov, koji se zatim dotaknuo i drugih brojnih problema koji tište klub.

– Kao i ostali klubovi u ligi, i nas muči neimaština, ali svejedno smo doveli osam igrača koji će za nas biti pojačanja…, Raguža iz dubrovačkog GOŠK-a, Brkića iz Jadrana, Krndelja iz Zrinjskog i druge. Napustila su nas četiri igrača od kojih su dva bila standardna, a sve u svemu sada možemo ustvrditi da imamo prvu momčad, dok smo prošle sezone igrali s kadetima i juniorima.

Tabela ne djeluje ohrabrujuće, ali daleko od toga da je za Slogu bitka već sada izgubljena.

– Zbog kašnjenja priprema, sumnjam da ćemo imati dovoljno vremena spremni dočekati prvenstvo pa ćemo svjesno žrtvovati prva dva kola, a onda nakon toga izići na teren i ‘potući’ se sa svakim protivnikom pa gdje nas to odvede. Vjerujem da ćemo na kraju ipak ostvariti cilj i izboriti ostanak, dodao je Limov, čiji će tim premijernu test provjeru imati sljedeće srijede.

Prvi protivnik u pripremama bit će hrvatski drugoligaš Lučko, a 26. veljače postoji mogućnost odigravanja susreta sa gabelskim GOŠK-om.

Dnevni list