𝗞𝗥𝗜𝗭𝗔 𝗗𝗘𝗠𝗢𝗞𝗥𝗔𝗖𝗜𝗝𝗘 – Stožerokracija

Nekoliko mjeseci nakon karantene možemo istinski utvrditi da smo i mi POGRIJEŠILI!

Pogriješili smo jer smo šutjeli na očito politička tijela zvanim “Stožeri”.

Odluke su donosili ona tijela kojima po ustavu to i ne pripada, a oni ljudi koji su kritizirali tu pojavu “stožerokracije” bili su omalovažavani da žele napuniti bolnice zaraženim i ostale sulude tvrdnje koje su se iznosile.

Ali zato sada možemo utvrditi da su Stožeri kod nas, ali i u cijelom svijetu pogodovali velikim igračima, velikim kompanijama, a uništili su male obrte, ugostiteljstvo, turizam i bili očito produžena ruka političara na vlasti i lobija koji se kriju iza njih.

Ali ne samo što su učinili ekonomsku štetu nego su nam sve slobode oduzele za koje su se naši branitelji borili, ali ovaj put su oduzete bez ispaljenog metka.

Oduzeta je sloboda kretanja!

Oduzeta je sloboda okupljanja!

Oduzeta je sloboda rada!

Ali oduzeta je i sloboda misli, jer svi oni koji su upozoravali na ovakve očito UDRUŽENE ZLOČINAČKE PODUHVATE bili su proglašeni primitivcima koji se ne žele pokoriti i žele da se svi zaraze.

Veliki trgovački lanci po cijeloj BiH su imali dopuštenje rada koji su imali protok 1000+ osoba dnevno, a mali obrtnici gdje je dnevni protok 10-20 osoba dnevno su morali zatvoriti.

Logično nije!

I to sve pod krinkom da oni nama čuvaju zdravlje, a iza toga su se skrivali lopovi i bolesni umovi željni neograničene vlasti!

Dopustimo li sprdnju s ovim narodom imati ćemo nastavak samovolje i zatvaranja u skorijoj budućnosti gdje će se ponovno pogodovati velikima, a male će se zatvoriti i tim potezom poslati ravno u Njemačku, Austriju, Irsku i druge zemlje svijeta.

Pripisali su sebi neustavne ovlasti, neustavnim odlukama i žele da im se pokorimo!

Hvala, ali neću!

KORONAPROFITERI STOP! Tko će prehraniti gladno stanovništvo!

P.S. Svi najveći zločinci svijeta(Hitler, Staljin, Tito) su osvajali i održavali vlast na istim riječima.

“Mi ćemo Vama čuvati zdravlje!”

Dario Hrkać

SirokiBrijeg.info