Drugi tjedan Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018. započeo je u ponedjeljak, a visoke pobjede ostvarile su momčadi MZ Kočerin i MZ Rasno, dok je Privalj upisao tri boda i ne zaigravši.

U prvom susretu večeri na igralište Prve osnovne škole u Klancu u Širokom Brijegu istrčale su ekipe mjesnih zajednica Kočerin i Izbično. Momčad Kočerina polako je i strpljivo izgrađivala prednost i osigurala pobjedu od visokih 4:1.

U vodstvo ih je doveo Blago Gašpar u 5. minuti, povisio je Ivan Vukoja u 14. i na odmor se otišlo s tim rezultatom. Blago Gašpar drugi zgoditak zabio je u 23. minuti za već izvjesno rješavanje pitanja pobjednika. Nogometaši Izbična u 36. minuti preko Josipa Perke došli su do počasnog pogotka, ali u 39. minuti na tri razlike vratio je Ivan Kvesić.

Drugi susret večeri bio je rezerviran za ogled ekipa MZ Privalj i MZ Mokro, Ipak, zbog nedolaska protivničke momčadi, susret je registriran rezultatom 3:0 za ekipu Privalja, dok Mokranima ostaju muke s okupljanjem momčadi jer su i prvi susret igrali u “krnjem” sastavu.

Posljednji susret večeri bio je rezerviran za atraktivan dvoboj MZ Rasno i MZ Oklaji. Rasno je bilo i više nego uvjerljivo, povevši s visokih 5:0 do 32. minute, dok je momčad Oklaja uspjela zabiti tek počasni pogodak u 36. minuti.

Strijelci za Rasno bili su: Matej Skoko (4.; 19.), Karlo Kvesić (18.), Ilija Skoko (26.) i Zoran Skoko (32.). Utješni pogodan za Oklaje zabio je Zoran Zovko.

Rezultati večeri:

MZ Kočerin – MZ Izbično 4:1
MZ Privalj – MZ Mokro 3:0
MZ Rasno – MZ Oklaji 5:1

Raspored za utorak:

20:00 DESNA OBALA – JARE
21:00 LJUTI DOLAC – TRN
22:00 LIJEVA OBALA – ČERIGAJ

Jabuka.tv