Široki Brijeg ipak nije uspio svladati Radnika i praktično „zacementirati“ treće mjesto. „Plavo-bijeli“ se nisu uspjeli nametnuti u prvom poluvremenu, igralo se previše u širinu, no u nastavku su „stisnuli gas“, pojačali pritisak i u 79. minuti preko Bagarića su došli do toliko željenog gola. Moglo je nakon toga biti i 2:0, no mora se priznati da su i gosti bili opasni, da su imali svoje prigode iz protuudara i da nisu odustali sve do samog kraja pa su u samoj završnici za to nagrađeni izjednačujućim golom. Široki je tako po tko zna koji put ove sezone u zadnjim minutama ostao bez punog plijena.

Prvu prigodu imali su gosti u 4. minuti, no Bilobrk je na prvoj vratnici zaustavio udarac Glišića. Široki je uzvratio u 11. i 19. preko Bagarića i Bralića, no jednom je goste spašavao Lučić, a drugi put nije bilo dovoljno preciznosti. Bilobrk se, pak, nije dao iznenaditi ni nakon odličnog Đurićeva udarca.

Josip Ćorić je u 50. minuti s 20-ak metara pogodio gredu gostujućega gola, a šest minuta kasnije Lučić je obranio njegov pokušaj iz slobodnog udarca. Široki je u 57. minuti tražio kazneni udarac nakon povlačenja Barabana u šesnaestercu Radnika, no Sivac je ostao nijem. Nakon toga prijetio je Glišić, međutim Bilobrk je svaki put izišao kao pobjednik.

U 79. minuti 1:0 za „Plavo-bijele“. Bagarić iz „odbijanca“ pogađa za veliku radost na Pecari. Samo minutu kasnije ponovno je nakon solo-akcije u prigodi Bagarić, ali Lučić sjajno brani i ostaje 1:0.

Hadžić je u 84. minuti sjajno šutirao glavom, no Bilobrk je čudesnom intervencijom spriječio izjednačenje. Ipak, u 90. minuti pala je koncentracija Širokobriježanima, a to je kaznio Hadžić i „zakucao“ pod gredu za 1:1.

STRIJELCI: 1:0 Bagarić (79), 1-1 Hadžić (90)

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Barišić, Peko (79. Ivanković), Baraban (69. Wagner), Ćorluka, J. Ćorić, Begonja (80. Kožul), Bralić, Bagarić, Marković. Trener: Sablić.

RADNIK: Lučić, Franić, Martinović, Beširević, Vasić, Srećković, Zec (82. Stojanović), Peco, Glišić (79. Hadžić), Đurić, Okić (84. Bradonjić). Trener: Žižović.

NK Široki Brijeg