Zrinjski na Pecari “zakucan” u 89. minuti!

Široki je poveo u 17. minuti iz kaznenog udarca. Prethodno je Trebotić u kaznenom prostoru napravio prekršaj nad Percanom i Mulahasnaović je pokazao na bijelu točku. Ćorić je bio siguran, Brkića je poslao u jednu, a loptu u drugu stranu – 1:0.

“Plavo-bijeli”su i desetak minuta ranije tražili jedanesterac, međutim sudac nije bio tog mišljenja, iako je lopta nakon udarca Ćorića u ruku pogodila Ibaneza.

Zrinjski je u prvom poluvremenu najbolju prigodu imao u 24. minuti. Ibanez je izveo jedan prekid iskosa, ubacio, a Bilbija iz odlične pozicije šutirao pored gola Miškića.

Nastavak je ponudio dosta uzbuđenja, a u završnici i pravu dramu iz koje je Široki izišao kao pobjednik. Mostarci su do izjednačenja došli u 74. minuti. Nakon udarca iz kuta Bilbija je glavom proslijedio na drugu vratnicu, a Mašić potpuno neometan iz blizine ubacio loptu u mrežu za 1:1.

Pervan u 83. nije iskoristio zicer, sjajno je obranio Brkić. Na isti način uzvratio je Bilbija tri minute kasnije, Miškić je izvanredno obranio.

I onda je Angelov u 89. minuti iz poluvoleja nakon ubačaja Ikića poslao loptu u mrežu iza leđa Brkića – 2:1.

STRIJELCI: 1-0 Ćorić (17-11m), 1-1 Mašić (74), 2-1 Angelov (89).

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Cipetić (79. Ikić), Ćorić, Jurilj (62. Jović), Matić, Stanić, Radeljić, Vukoja (78. Angelov), Begić, M. Jurić, Pervan. Trener: Toni Karačić.

ZRINJSKI: Brkić, Ćorluka, Ivančić (35. Mašić), Todorović (60. Bošković), Bekić, Jakovljević, Ibanez, Trebotić, Enin, Filipović (60. Kunić), Bilbija. Trener: Mladen Žižović.

NK Široki Brijeg