ZBOGOM I HVALA: Zdravu, sretnu i veselu Novu 2021. godinu želi Vam, Uredništvo portala SirokiBrijeg.info!

Što vam reći na kraju, kada se ovim riječima od vas sviju opraštamo i objavljujemo i posljednji tekst na portalu SirokiBrijeg.info (bar ova ekipa koja ga je pet godina zajedno s vama stvarala i dijelila lijepe i one loše trenutke).

Hvala Vam svima koji ste nam dali povjerenje i bili nam vodilja svo to vrijeme da se borimo i budemo dio otpora sustavu! Hvala za sve kritike i pohvale koje su nas usmjeravale kuda treba krenuti! Hvala Vam svima!

Možda očekujete kako ćemo pisati neke žalopojke, i kukati u posljednjem našem tekstu. Ne nećemo, jer kukali smo, prigovarali, žalopojke pisali, nasmijavali, razotkrivali i puno toga kroz sve ove godine iznosili “vama na raport”, ovo je puno teže napisati i reći nego mislite za razliku od svega do sada što smo objavljivali.

Mnogi kažu kako je 2020. godina bila jako loša i žele ju što prije zaboraviti, mi ne mislimo baš tako. Ne mislimo iz tog razloga jer smo u 2020. godini upoznali što znači biti dio zajedništva, upoznali smo strah, upoznali smo patnju, upoznali smo u jednoj godini što znači biti “šupak”, a što znači biti čovjek, sve ono što je sastavni dio ljudskoga života. Netko je više to upoznao, netko manje, ali na kraju ništa nismo upoznali što mnoga ljudska bića u svijetu svake godine sve to doživljavaju!

Kada se sve opet na kraju zbroji, imamo krov nad glavom, tko nema priskočit će mu se u pomoć i napraviti, imamo što jesti, tko nema neće nam biti teško s njim to podijeliti koliko imamo, a život i dalje nastaje teći svojim tokom, samo je bitno na kraju da ostanemo ljudska bića koliko god je to moguće i ne dozvoliti sebičnim i pohlepnim osobama da nam to oduzmu.

Stoga se nadamo i vjerujemo, kako ćemo svi skupa 2021. godinu stvarati bolju za sve nas, a ne za pojedince. Želimo Vam puno zdravlja, sreće i zajedništva. Još jedno Veliko Hvala svima. Sretna vam Nova 2021. godina uz želju da svima bude ljepša i bolja, godina koju ćete stvarati na pozitivnim temeljima koje ste izvukli iz 2020. godine koja je pokazala kako smo samo jedni obični “mali – krhki” ljudi, puni energije i volje koji željom i voljom mogu puno toga napraviti na dobrobit sviju!

ZBOGOM i HVALA

Zdravu, sretnu i veselu novu 2021. godinu želi Vam
Uredništvo portala SirokiBrijeg.info