FOTO: Poskok organizirao posljednje polaganje za učeničke pojaseve u 2020. godini

U subotu 19.12.2020. u Taekwondo Domu Poskok istoimeni klub organizirao je posljednje polaganje za učeničke pojaseve u 2020. godini. Polaganje se održalo u tri termina a polaganju je pristupilo 28 kandidata koji su uspješno svladali sve zadatke polaganja te su zasluženo promaknuti u viša učenička zvanja.

rbt

Za viši bijeli pojas 9 KUP položili su: Nina i Tomislav Jukić, Oliver Oreč, Ivan Krajina, Marjana Tomić i Jelena Crnogorac.

Za Žuti pojas 8 KUP položili su: Luka Ivanković, Tamara Pralas, Marjana Tomić, Iva Širić i Petra Čutura.

Za viši Žuti pojas 7 KUP položili su: Lovro Galić, Paula Begić, David Šego, Tomislav Senjak, Ivana Čutura i Marija Landeka.

Za zeleni pojas 6 KUP položili su: Filipa Bakula, Jure Koštro, Robert Tolić i Stipan Bago a za viši zeleni pojas 5 KUP položili su Stjepan Crnogorac, Boris Gavrić i Petar Protrka.

Za plavi pojas 4 KUP položili su: Bruno i Nikola Knezović, Šimun Topić i Patrik Marić, za viši plavi pojas 3 KUP Martin Crnogorac a za crveni pojas 2 KUP Marko Jurišić.

Najbolji na ovim polaganjima bili su: Lovro Galić, Paula Begić i Bruno Knezović.

Polaganje je vodio taekwondo instruktor Petar Boban nosila crnog pojasa 4 DAN a u komisiji su bili Danijel Boban c.p. 3 DAN i Mihaela Senjak c.p. 1 DAN. Na polaganju su asistirale članice kluba Lucija Miličević te Klara i Marta Grubišić.

U Taekwondo klubu Poskok u 2020. godini održano je 6 polaganja na koja je pristupilo ukupno 127 članova kluba a 126 je promovirano u veća učenička zvanja. Ovo polaganje je ujedno i posljednja aktivnost posuškog kluba u 2020. godini koja je unatoč smanjenim aktivnostima bila jako uspješna za posuški taekwondo klub u kojem trenira više od 130 članova.

SirokiBrijeg.info