BOŽIĆNI POKLON ŠIROKOM BRIJEGU: HCK Široki osvojio najviše medalja na Međunarodnom turniru Zagreb 2020.

Iako se ove godine otkazalo mnogo natjecanja jedno je ipak održano, a zbog toga što dio sudionika zbog zatvaranja granice u zadnji tren nije mogao fizički sudjelovati natjecanju oni su sudjelovali online zbog čega su rezultati kasnili jer je trebalo sve ekipe ocijeniti u različito vrijeme. Tako je Hrvatski cheerleading klub Široki danas primio rezultate Međunarodnog natjecanja Zagreb 2020. inače jednog od najmasovnijih turnira na kojem su se natjecali 12.12.2020. godine

Zlato su osvojili: kadeti tim, kadeti duo Anđela Galić i Mihaela Zeljko, kadeti solo Klara Šušak, juniori group stunt, juniori solo Luna Mandić te seniori solo Nikolina Čolak.

Srebrena medalja pripala je mini kadetima, a brončana Nikolini Bubalo u solo disciplini.

Već smo se plašili da će ovo biti prva godina u povijesti kluba da nismo ništa osvojili, međutim maloprije kada smo otvorili paket koji je donijela brza pošta i u njemu pronašli medalje, a ne utješne nagrade veselju nije bilo kraja. Ovo je definitivno najbolji i najljepši poklon za Božić koji smo mogli dobiti, kako djeca rekoše nama je Djed Božićnjak ipak došao.

Imali smo feštu, još smo svi pod dojmovima, sad nam slijedi kratka pauza, a onda od prvog mjeseca kreću pripreme za državno prvenstvo.

HCK Široki