VMGŠB: 22 projekta u 2016., a u 2017. manje projekata, ali više vrijednosti!

ŠIROKI BRIJEG – Održana je 2. redovita sjednica Povjerenstva za mlade Gradskog vijeća Grada Širokog Brijega pod predsjedanjem Marka Ćavara. Na sjednici je sudjelovao i predsjednik Vijeća mladih grada Širokog Brijega David Naletilić sa suradnicima.

Na sastanku je predstavljen rad VMGŠB i budući projekti. Predstavljeno je da je Vijeća mladih grada Širokog Brijega samo u 2016. godini odradilo 22 projekta. U 2017. godini se krenulo ambiciozno s manje projekata, ali više vrijednosti. Uređenjem i izgradnjom unutar park šume na „Brigu“ napravljen je street workout park, a nastavit će se s pripremom projektne dokumentacije za uređenje staze i cijele šume u suradnji s Gradom Širokim Brijegom i JU Coming.

Najavljeni su budući projekti koji će biti usmjereni prvenstveno ka popravljanju životne sredine, okoliša i edukaciji mladih o njihovim pravima i obavezama u društvu, a sve u cilju poboljšanja komunikacije. Povjerenstvo za mlade je izrazilo zadovoljstvo svim odrađenim projektima, kao i najavljenim novim projektima.

Povjerenstvo će i dalje biti na raspolaganju i biti će spona u svim projektima Vijeća mladih i Grada Širokog Brijega. Predsjednik Vijeća mladih grada Širokog Brijega David Naletilić, zahvalio se gradonačelniku Miri Kraljeviću i naglasio da je on jedan od najsusretljivijih i najotvorenijih gradonačelnika u Bosni i Hercegovini za pitanja mladih.

Grad Široki Brijeg