VIDEO: Propali pokušaj pljačka trgovine u Širokom Brijegu, radnica ga “istrala ko muhu”!

Nisu samo heroji liječnici, ima ih nešto i u trgovinama, slikovito bi zvučalo kada pogleda snimku propale pljačke jedne trgovine u Širokom Brijegu, dana 9. prosinca, oko 19:30 sati u naselju Puringaj.

S maskom na licu i pištoljem u ruci, nadobudna osoba upada u trgovinu i prijeti prodavačici koja se u tom trenutku nalazila za kasom. Na prvu, nije ni skontala što se događa i sva u šoku rukama mlatara ispred pljačkaša koji u rukama drži pištolj izravno uperen u nju i vjerojatno traži od nje da mu preda novac iz kase, a ona hrabro se suprotstavlja njegovu naumu i tjera ga iz trgovine.

Detalji ove pljačke još nisu javno dostupni od policije i očekujemo kako će se uskoro oglasiti, isto kao kada nekom nađu gram trave i u detalje pojasne kako su to pronašli i gdje, tako da očekujemo da će se oglasiti kako su pronašli i “plašljivog pljačkaša”!

Napomenimo za kraj da brojni trgovci koje rade u trgovačkim centrima, rade za minimalnu plaću i iskorištavaju se maksimalno od strane poslodavca, nerijetko doživljavaju ovakve i slične prepade i trpe brojne nelagode od strane kupaca, ali na žalost mnogi to ne znaju, a o “gazdama” njihovim da i ne pričamo jer je njima u interesu profit, a ne sigurnost radnika!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info