ŠIROKI BRIJEG – Tjekom četvrtka PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da je S. B. (61) iz Širokog Brijega, u Ulici Antuna Mihanovića u Širokom Brijegu, nožem ozlijedio 35-godišnjeg građanina u predjelu ruke.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja i lišili slobode S. B. (61) kod koga je, izvršenim alkotestiranjem, izmjereno 5 ‰ alkohola u dahu, a ozljeđeni 35-godišnji građanin je odvezen u Dom zdravlja Široki Brijeg gdje mu je ozljeda medicinski zbrinuta, i gdje mu je dijagnosticirana laka tjelesna ozljeda.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a nakon kompletiranja dokumentacije PU Široki Brijeg podnijeti će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. B. (61)., navodi se na službenoj stranici MUP-a ŽZH.

Po informacijama kojima raspolaže portal SirokiBrije.info, navedeni pijani “čakijaš” je danas uočen kako slobodno šeta ulicama Širokog Brijega s još kojim promilom alkohola koji se u njemu zasigurno nalazi od jučerašnjeg dana.

Po ovome bi se dalo naslutiti kako isti ne predstavlja nikakvu prijetnju jer se radi vjerojatno o beznačajnoj količini alkohola u krvi pa je na slobodi. Samo se nameće pitanje, a što ako se negdje ponovno zapije tko će biti iduća “žrtva”, koja možda neće imati “sreće” pa da prođe samo s lakšim ozljedama? Ili je to normalno da se takvi likovi odmah puštaju na slobodu, s obzirom da se ovdje radilo u mogućem pokušaju ubojstva!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info