VIDEO: Ova Jurička bi mogla političke “oldtajmere” poslati “na robiju” i prije nego oni misle ići!

Iako mi se nije sviđala na početku zbog nekih stavova i mišljenje, protiv koji sam i danas, ali ima u njoj “neka crta” gdje bi mogla političke “oldtajmere” poslati “na robiju” i prije nego oni misle ići, jer ta dr. Andrea Jurić među tom “bagrom” će biti “tvrd orah” kojem neće moći tako lako “usta zatvoriti”, bar što smo se mogli uvjeriti u zadnje vrijeme!

Izravna komunikacija je sve što se traži kako bi se netko bolje razumio, ali to na žalost nema Zapovjednik kriznog stožera ŽZH Zdenko Ćosić koji svo to “iskvareno meso” zamotava u listove raštike i pred javnosti pravi sarmu koja baš nije jestiva ali se ne može pomiriti s time, nego traži neke izgovore!

Pomutnju tim izgovorima stvara njegova pomoćnica i v.d. direktorica Zavoda za javno zdravstvo ŽZH dr. Andrea Jurić koja unatoč izgledu njene komunikacije “kao da nešto od sebe pere”, kaže puno više onoga što bi se trebalo očekivati od samog Zdenka Ćosića da kaže!

Gradska i općinska inspekcija u svojim redovima ima ekipu koja misli da je iznad zakona i može raditi što hoće i ponašati se kako hoće. Naravno, svi mi smo tome svjedoci dugi niz godina i svi to dobro znamo. Samo zaboravljamo kako su te osobe na plaći poreznih obveznika tj. sviju nas, a ne na plaći političkih stranaka i da mogu pogodovati isključivo njihovim članovima i onima koji ih podmićuju a nad svima ostalima sprovoditi svoje mjere.

Zdenko Ćosić, osim što je čelni čovjek u ŽZH, isto je i čelna osoba HDZ-a BiH u ŽZH koja kadrovira isključivo svoje kadrove dugi niz godina u inspekcijske i ostale poslove koji trebaju biti na usluzi svim građanima, ali izgleda kako mu se “ekipa” izmakla kontroli i nema rješenje ili ga ne želi sprovoditi da kažnjava korumpirane inspektore koja je njegova stranka postavila.

Ali nije mi jasno što radi i koja je korist od ministra MUP-a ŽZH Davida Grbavca u svemu ovome i što njegovo ministarstvo ne poduzima korake i koristi svoje ovlasti prema tim korumpiranim likovima u njihovim redovima!?

Nije nam poznato je li i dr. Andrea Jurić članica iste te stranke, ali sad zasad ima namjere javno prozivati njihovu neučinkovitost i nerad pojedinih institucija kao što je nedavno to kazala i za ministricu Ružicu Mikulić. I na jednu stranu je “svijetla točka”, a na drugu se ne slažem u puno stvar s njom što je sasvim normalno. Ali uistinu veliku je pomutnju napravila “oldtajmerima” svojim zadnjim istupima u javnost!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info