Dana 11.srpnja 2019.g. ispred zgrade HDZ-a BiH u Mostaru održao se prosvjed građana Mostara i djelatnika posrnulog hercegovačkog gospodarskog diva Aluminija.

Nema potrebe da ponavljamo što se sve događalo u ovih mjesec dana, jer ste na brojnim medijima mogli upratili većinu toga, ali to je samo bio početak onoga što dolazi, a posljedice su nesagledivih razmjera i što će mnoge obitelji Hercegovine osjetiti.

Desetljeća zablude, kriminala, pljačke svog naroda, stigla su na naplatu koliko god to mnogima bilo ne shvatljivo i koliko još mnogi ne shvaćaju ili ne žele se pomiriti s tom činjenicom kako ih godinama sustavno uništavala ekipa “SOKOLOVA”!

Nakon Aluminija, ovih dana pred kolapsom se našla i SKB Mostar zahvaljujući opet našim “Rvatinama” koje su sastavno živjele u blagodati svoga kriminala i narodu leđa okrenuli zbog svoje pohlepe i rastrošnosti koja je također došla na naplatu.

Sve znate, imali ste priliku čitati ovih dana malo o tome, ali u redu već strpljivo stoje i čekaju svoj svoj dan HT Eronet, EP HZHB, Feal…. i nitko nije kriv od Muslimana i Srba, nego je tu krivica isključivo naših predstavnika vlasti, takozvani “Veliki Hrvati” koji se kunu samo u svoj džep, a narod im je samo paravan kojim manipuliraju kako bi dobili na vremenu i što više uništili.

Portal SirokiBrijeg.info u posjedu je dokumenta koji je krajem prošlog mjeseca upućen županijskim vladama sa sjedištem u Mostaru i Širokom Brijegu, kao i županijskim zavodima zdravstvenog osiguranja i koji potvrđuju trenutno stanje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar koja je u milijunskim dugovima i što se mjesečno samo za isplate plaća i drugih materijalnih primanja treba isplatiti iznos od 5,2 milijuna maraka, a svi prihodi koje SKB Mostar ostvari od Zavoda zdravstvenih osiguranja i drugih Fondova iznose 6,6 milijuna maraka.

No, vratimo se mjesec dana unatrag, točnije 11. srpanj 2019.g, kada je narod počeo shvaćati neke stvari koje je teško reći izravno, ali recimo samo da je PREKASNO!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info