VIDEO: Hoće li OŠ Izbično napokon dobiti igralište za djecu, a ujedno i Župa Izbično za sto godina svog postojanja!?

ŠIROKI BRIJEG – Na V. sjednici Gradskog vijeća Široki Brijeg, Marija Lovrić postavila je pitanje hoće li se išta poduzeti oko izgradnje igrališta ispred Osnovne škole Izbično.

Kako je više puta ponavljala isto pitanje i dobila je odgovor da se mora dostaviti prijedlog od strane Mjesne Zajednice, navela je da je isti dostavljen u Ured Gradonačelnika 07.03.2017. od stane Predsjednika MZ Izbično Tihomira Crnjca.

Gradonačelnik je potvrdio da je isti dobio, te je zamolila da se ovo pitanje što prije riješi, pored što je nužno rješavanje zbog situacije ispred škole, školskog dvorišta i parkinga, navela je i važnost igrališta zbog održavanja Izbičijade na Izbičkom polju, budući da se zbog vremenskih kišnih uvjeta, koji se dogode svako tri, četiri godine, mora odgoditi, izgradnjom navedenog igrališta, ista se ne bi trebala odgađati, jer bi se premjestila na navedeno igralište.

Pogotovo bi to bilo značajno da se dogodi do 01.05.2017. godine, jer Župa Izbično slavi sto godina svog postojanja, pa bi izgradnja ovog igrališta bilo svojevrsni šlag na tortu. Gradonačelnik je rekao da će se potruditi da se ovaj dio riješi.

SirokiBrijeg.info