Uspješno završena prva sezona u Taekwondo klubu Široki Brijeg

U srijedu je u Taekwondo klubu Široki Brijeg organizirano polaganje za pojaseve. 7 kandidata je pristupilo polaganju i uspješno položilo.

Viši bijeli pojas: Josip Kraljević

Niži žuti pojas: Fran Mandić

Viši žuti pojas: Luka Zeljko, Mateo Zeljko, Tvrtko Jelić, Domagoj Crnjac, Ivan Mandić

Ostala djeca su se već uputila na more pa su propustila ovo polaganje.

Polaganje su održali treneri Klaudia Marić, Miran Đorđevski i Damir Šunjić, a diplome je podijelio predsjednik Taekwondo kluba Široki Brijeg Vedran Kožul. Predsjednik kluba je iskoristio ovu prigodu i čestitao svim članovima kluba na stečenim pojasevima, ali i na njihovom trudu i zalaganju tijekom cijele godine.

Taekwondo klub Široki Brijeg počeo je s radom u 10. mjesecu prošle godine i u ovoj prvoj sezoni klub je dosta toga ostvario. Članovi su položili za tri pojasa, a osvojene su i prve medalje za Široki Brijeg u taekwondo-u, a to su Tvrtko Jelić (srebro u Tomislavgradu), Leon Lovrić (bronca u Karlovcu) i Mateo Zeljko (bronca u Mostaru). Održan je i prijateljski susret između taekwondo klubova Široki Brijeg i Cro Star Mostar, na kojem su se svi natjecatelji iz Širokog Brijega okitili medaljama.

Ovim polaganjem klub odlazi na ljetni raspust, pa nastavlja s treninzima opet u 9. mjesecu, – navodi se u priopćenju Taekwondo kluba Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info