Poskoci iz Posušja i Kočerina polagali za učeničke pojaseve

Iako su u taekwondou sportu natjecanja svedena na minimum hercegovački poskoci aktivno treniraju u posuškom taekwondo klubu. Za one koji su se pripremili jučer je u Taekwondo Domu “Poskok” istoimeni klub održao polaganje za učeničke pojaseve.

Ispitu su pristupila 23 kandidata iz posuškog taekwondo kluba a njih 21 uspješno je položilo za više učeničko zvanje.

Za bijeli pojas 9 KUP položili su: Slavko Galić, Petra Polić, Jelena Penava, Stipe Begić, Marija Bešlić, Anđa Tomić, Petra Lončar, Ivan Vukadin i Branko Pišković.

rpt

Za Žuti pojas 8 KUP su položili: Marija Landeka, Josip Čutura, Katarina Čutura, Marko Koštro, Josipa Bakula, Cvita Oreč, Frano Pišković, Ivan Penava i Mirna Oreč a za Žuti pojas 7 KUP su položili Ivano Zlopaša i Jelena Begić.

Osim posušana danas su u Taekwondo Domu polagali i članovi Taekwondo kluba “Poskok Kočerin” koji već skoro 2 mjeseca treniraju sa kolegama iz Posušja, jer im je zbog županijske odluke o zabrani korištenja školskih dvorana onemoguće trening u Kočerinu. Polaganju je pristupilo 5 kočerinskih “poskočica” i sve su uspješno položile.

Za Žuti pojas 7 Kup položila je Lea Ivanković a za plavi pojas 4 Kup položila su Nika Vukoja, Lana Sabljić i sestre Martina i Anamarija Gašpar.

U komisiji za polaganje su bili trener Danijel Boban crni pojas 3 DAN i instruktor Petar Boban crni pojas 4 DAN.

Čestitke svim kandidatima na iskazanom trudu i pokazanom znanju.

SirokiBrijeg.info