ŠIROKI BRIJEG – Što ti je igra brojeva? Ni Nostradamus ne bi sa svojom matematikom mogao predvidjeti ovakvo nešto.

Tijekom jučerašnjeg dana smo izvijestili o dvije prometne nesreće koje su se dogodile kod Gradske Mrtvačnice u Širokom Brijegu, točnije na predjelu ceste (zavoja) poznatog kao “Jelića okuki”.

FOTO: Mili Marušić
FOTO: Mili Marušić

Prva prometna nesreća se dogodila iza 9 sati kada je Audi, koji se kretao iz smjera Brijega, u zavoju zbog proklizavanja na cesti prešao na drugu prometnu traku i sa bočne strane udario u vozilo Passat koje je dolazilo iz suprotnog smjera. I gdje je jedna zbog zadobivenih ozljeda završila u Hitnoj pomoći.

FOTO: Mili Marušić
FOTO: Mili Marušić

Druga nesreća se dogodila iza 17 sati kada je vozilo Suzuki, također krećući se iz smjera Brijega u istom zavoju zbog proklizavanja prešlo na drugu prometnu traku i sa bočne strane udarilo u vozilo Golf II koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

FOTO: Mili Marušić
FOTO: Mili Marušić

Treća nesreća se dogodila večeras iza 19.00 sati kada je vozilo Fiat, također krećući se iz smjera Brijega u istom zavoju zbog proklizavanja izgubilo kontrolu nad upravljačem te prešlo na drugu prometnu traku i sa bočne strane udarilo u vozilo Passat, te nastavilo dalje proklizavati i udarilo u treće vozilo Mercedes (kombi) koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće.

Sudar3jošb 09042016 1

Tri prometne nesreće, sedam vozila nastradalo u roku 33 sata na doslovno istom mjestu, na sreću bez ozbiljnih ljudskih žrtava što je također zanimljivo jer ispod te okuke koja nije zaštićena nalazi se ponor dubok nekoliko metara.

Drugovi kriminalci iz Puteva koji održavate ceste, vjerujem da ćete se malo urazumiti i shvatiti da je dosta vaših kriminalnih radnji, lopovluka i uštede na održavanju prometnica koje vam mi kao obični građani redovno plaćamo kroz ne baš jeftino registriranje vozila.

Tko je idući na redu da prokliže? Možda treba da netko pogine pa da shvatite ozbiljnost situacije!?

FOTO: 1. prometna nesreća – Petak 08.04.2016. 

FOTO: 2. Prometna nesreća – Petak 08.04.2016. 

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info