Taekwondo klub “Poskok” Posušje krenuo s radom i upisom novih članova

Taekwondo klub “Poskok” Posušje krenuo je sa radom 07.09.2020. godine, a osim treninga za više od 100 aktivnih članova otvorio je

UPIS NOVIH ČLANOVA u grupe:

ŠKOLARCI – 2 (djeca početnici od 7 do 10 godina) u terminu
UTORAK i ČETVRTAK od 18:00 do 19:00 sati
SUBOTA od 09:00 do 10:00 sati
(slobodno 7-8 mjesta)

ŠKOLARCI – 1 (djeca početnici od 10 do 15 godina) u terminu
UTORAK i ČETVRTAK od 19:10 do 20:10 sati
SUBOTA od 09:00 do 10:00 sati
(slobodno 7-8 mjesta)

NOVO U KLUBU – TAEKWONDO REKREACIJA!!!

Taekwondo klub Poskok otvara svoja vrata za sve ženske i muške osobe (15 godina i starije) koji žele savladati osnovne vještine taekwondo-a, unaprijediti motoričke i kondicijske sposobnosti, naučiti najefikasnije samoobrane, regulirati potkožno masno tkivo kroz funkcionalne i zanimljive treninge, dobro se oznojiti i zabaviti.

Treninzi su prilagođeni sadržajem i terminima upravo za uzrast od 15 godina i starije, a osim taekwondo tehnika na treninzima TKD REKREACIJE možete naušiti i osnove Jiu Jitsua i Boxa.

TERMINI TAEKWONDO REKREACIJE:

UTORAK i ČETVRTAK
od 20:20 do 21:20
SUBOTA od 10:10 do 11:10

INDIVIDUALNA KONDICIJSKA PRIPREMA

Osim grupnih treninga u TKD POSKOK provode se individualni kondicijski treninzi za sportaše i rekreativce.

Ovo su treninzi za sve one koji žele više savladati brže, te sigurnije doći do željenih rezultata, bilo da se žele rehabilitirati od ozljeda, unaprijediti svoje kondicijske sposobnosti ili prevenirati se od ozljeda.

Treninge provode školovani treneri Petar Boban CP 4 DAN (magistar stručnog studija kineziologije, specijalist kondicijske pripreme) i Danijel Boban CP 3 DAN (diplomirani fizioterapeut), a termini treninga su po dogovoru.

Svi članovi koji se upišu do kraja Rujna na poklon će dobiti trening majicu TKD POSKOK POSUŠJE!!!

Treninzi se održavaju u “Taekwondo Domu Poskok”, Ulica Hrvatske Republike Herceg – Bosne bb (južna tribina stadiona Mokri Dolac)

Informirajte se detaljnije na:

Mob: 063/428-470 (Petar Boban)
FB: Tkd Poskok Posusje
e-mail: taekwondo.posusje@gmail.com
ili dođite na besplatni prvi trening i osobno se uvjerite!!!

U taekwondo klubu Poskok trenira preko 100 članova od 3 do 23 godine. Jedan smo od 3 najbrojnija i najuspješnija sportska kluba u Posušju i jedan od najboljih taekwondo klubova u Bosni I Hercegovini.

Naš “Taekwondo Dom Poskok” je prostor uređen isključivo za treninge taekwondoa a naši treneri su ujedno treneri taekwondo reprezentacije BiH što samo za sebe govori o njihovoj kvaliteti.

Naši članovi se već godinama proglašavaju najboljim sportašima u Općini Posušje a sve to zahvaljujući osvajanjem brojnih odličja na taekwondo natjecanjima u zemlji i inozemstvu.

Pozivamo da uključe svoju djecu u naš klub svi koji žele da im djeca odrastaju u pozitivnom i obiteljskom okruženju, treniraju u odličnim uvjetima sa iskusnim i obrazovanim trenerima, da razviju motoričke i funkcionalne sposobnosti, da steknu samopouzdanje, disciplinu i nove prijatelje, dobro se zabave i izrastu u zdrave, snažne i vrijedne osobe. Tokom godine za sve članove organiziraju se polaganja za pojaseve, klupska natjecanja, ljetni kampovi, odlasci na natjecanja i sl..

Članovi našeg kluba treniraju pod nadzorom fizioterapeuta koji im je uvijek na raspolaganju a svojim članstvom mogu ostvariti klupski popust u Fizioterapiji “Soleus” Posušje za sve njihove usluge.

U našem klubu je najpopularnija grupa TAEKWONDO VRTIĆ koja je uvijek popunjena do kraja, gdje naša trenerica Martina Boban (CP 1 DAN) i asistenti Sara Grubišić (CP 1 DAN) i David Dumančić (2 KUP) kroz zabavan i prilagođen program djecu od 3 do 6 godina animiraju, socijaliziraju, discipliniraju i upoznaju sa svijetom sporta. Za to vrijeme njihovi roditelji mogu bezbrižno uživati gledajući trening iz “Roditeljskog kutka” u sklopu našeg TKD DOMA.

Petar Boban, mag.struč.s.cin. – predsjednik kluba