U „Taekwondo domu Poskok“ održano polaganje za učeničke pojaseve

U subotu 25.03.2017. u „Taekwondo domu Poskok“ održalo se polaganje za učeničke pojaseve, od višeg bijelog do višeg zelenog pojasa. Polaganju je ukupno pristupilo 40 kandidata, za viši bijeli pojas 9 KUP položilo je 11 učenika, za žuti pojas 8 KUP položilo je njih 6 , za viši žuti pojas 7 KUP položila su 3 , za zeleni pojas 6 KUP položilo je 5 a za viši zeleni 5 KUP položilo je 9 kandidata. Šest kandidata nije zadovoljilo kriterije polaganja, a novu priliku za polaganje će dobiti za 3 mjeseca.

Polaganje je vodio glavni trener kluba i ispitivač za učeničke pojaseve Petar Boban (C.P. 3 DAN) a u komisiji su bili Danijel Boban (C.P. 3 DAN) i Marin Begić (C.P. 1 DAN).

Taekwondo klub „Poskok“ trenutno okuplja oko 130 članova sportaša i 30 članova rekreativaca a polaganja za učeničke pojaseve se održavaju svaka 3 mjeseca. U klubu trenutno radi jedan profesionalni trener i 7 pomoćnih trenera, a treninzi se održavaju u „Taekwondo domu Poskok“ u Posušju, u O.Š. u posuškom Viru i O.Š. u Kočerinu – Široki Brijeg, gdje trenira i za prvo polaganje se priprema 56 članova.

SirokiBrijeg.info