Sretan rođendan “Dragi vođa”!

Nismo zaboravili na rođendan dragog vođe. Šta reći o čovjeku koji je poput kameleona i brzo se prilagođava na sve okolnosti? Čovjeku koji je uzeo u ruke sudbinu i sreću jednog naroda i vodi ga putevima prosperiteta, zajedništva, mira i blagostanja. Čovjeku koji je zaposlio na tisuće očeva i majki. Tisuće mladih muškaraca i djevojaka. Omogućio je besplatno školovanje djeci. Otvorio granice Bosne i Hercegovine prema Njemačkoj i Irskoj.

U ovako okrutnom svijetu gdje su ljudi izgubili osjećaj za najbliže, on je stao uz svoj narod i (p)ostao jedan od nas – čovjek iz naroda. Mnogi će reći da je nakon Ante Jelavića jedini pošteni političar, dok će drugi reći da mu ni Ivo Sanader u najboljim godinama nije mogao vode dodati. Bilo kako bilo, kako kaže jedna narodna – sve je prolazno, samo su crne lakne cipele i HDZ na vlasti vječni.

Vjerojatno si ispred našeg vremena pa nepromišljeno kritiziramo sve tvoje poteze. Ali tvoj pogled u budućnost na svakoj slici jamči bolje sutra, ulijeva sigurnost i pokazuje da imaš jasan plan i viziju. Vjerojatno su naši vidici uski, dok ti poput SOKOla stvari vidiš odozgo kroz prizmu europske budućnosti.

Iako i sam znaš da ti svaka čestitka u ovim danima sa sobom nosi i pitanje “Imal mi išta malom za posao”, mi ne želimo. Mi ti želimo da ih doživiš još ovoliko i da zajedno doživimo nove izborne pobjede. Velik si i činiš djela velika!

Sretan rođendan Dragane!

FB eroGAG