SRAMIŠ LI SE NAČELNIČE LJUBUŠKOG: Zašto ti sumještanka provodi staračke dane bolesna i nemoćna u mraku bez sredstava za život?

LJUBUŠKI – Senka Petrović, od milja poznata i kao ,,Bela”, osoba je nastanjena u Klobuku kod Ljubuškog i jedna je jedina osoba koja nema struju u Klobuku od 1500 duša koje tamo žive.

Mještani i politički vlastodršci su tako dozvolili da njihova sumještanka provodi staračke dane bolesna i nemoćna u mraku bez sredstava za život, bez lijekova, jadna stara i nemoćna, prikovana za krevet u hladnoj sobi.

Načelniče Barbariću zašto ste dopustili da ova nemoćna starica provodi staračke dane u takvim uvjetima? Mislite li katkad što Vas čeka na onom svijetu? Da li bi se tako oglušili da je Bela Vaša majka ili nekoga od Vaših?

Dajte isključite općini struju jedan dan, jer s time možete platiti Beli dok je živa a Vi ćete vidjeti samo jedan dan kako je biti u mraku, no neće se ništa spektakularno dogoditi po Ljubuški jer ste ga razrušili i opustošili gore nego da su došli četnici ili mudžahedini u onom vihoru rata, ionako nema nikakve proizvodnje u ovom kraju da bi kakvi veći strojevi/mašine patili ukoliko na jedan dan ugasite struju, a kao što bi bio slučaj u znatno razvijenijim bh općinama poput Goražda, Teslića ili Visokog.

Ova starica je Nevenko Barbariću u mraku godinama. Otiđite Vašem mjesnom župniku i ispovjedite se Barbariću, mada ni on nije puno bolji od Vas jer kakav je to pastir koji pojma nema što mu je sa ovom ovčicom a onda i ti njega ispovjedi i spremite se skupa na pokoru svevišnjem polagat račune za dobro i loše što ste činili na ovom svijetu.

Barbariću Nevenko, trgni se čovječe, sestra Bela je loše. I ne samo barbariću nego i ostali u Klobuku. zašto nam spava čitav Klobuk??? I Vama se sutra može desiti ista sudbina, Ljubuški srami se, Hercegovino prkosna i ponosna diži svoj glas za pravdu i ponos svakog čovjeka a ovaj put naše sestre Bele.

Jure Bošnjak / Facebook grupa Hercegovina