SPAVATE LI MIRNO POLITIČKI LOPOVI?: Na adrese zaboravljenih branitelja stižu prekršajni nalozi u visini od 700 KM!

Ljubuški poštari rade punom parom, a za više posla trebaju zahvaliti Upravi policije ZHŽ, ravnatelju Milanu Galiću i njegovom “zapovjedniku” Zdravku Borasu. Na adrese zaboravljenih branitelja odaslani su prekršajni nalozi u visini od 700 KM!

Branitelji su zatražili smjenu vrha MUP-a ZHŽ, koji ih udara po praznim džepovima dok kriminal u Hercegovini behara. Vlada predvođena Zdenkom Ćosićem šuti, ali je znakovito da je vratio Zdravku Borasu Nissana. Ali Ćosić nikako da dobro udahne zraka, pa smijeni Borasa, kojem uskoro ide suđenje u Hrvatskoj iz kojeg se ne može iskobeljati.

Što možemo mi zaboravljeni branitelji napraviti pitaju se mnogi? Boras se panično opravdava za svoj kriminal postojanjem “paraobavještajnih struktura”, a trebao bi se obut u dobre opanke i pred sudom kazati – zašto je prevario Hrvatsku? Jesu li ga “paraobavještajci” otkrili, kako bi ga pravna država dostigla nakon dva desetljeća “uzorne” policijske i ljudske karijere.

Za takvu vlast koju predstavlja Zdravko Boras svi ćemo postati “paraobavještajci”.

Na kraju ćemo nešto kazati o “našem” ministru Mladenu Begiću, bliskom prijatelju ministra policije. On je ovih dana molio “braniteljsku krunicu” u Lourdesu organiziravši putovanje bez branitelja i pozvavši umjesto njih stranačke sluzbenike po ministarstvima. U HNŽ se dogodilo suprotno.

Sve to pokazuju dokumenti, a mi zaboravljeni branitelji bi mogli uskoro ministre pitati – kakva je dugoročna vremenska prognoza?
Zaboravljeni Branitelj

Ljubuski.net