SKANDAL U MUP-u ŽZH: Ministar “don Borasino” napao predstavnike Sindikata, Željko Kolobarić završio u Domu zdravlja Ljubuški

Danas je Sindikat djelatnika MUP-a ZHŽ pristupio u zgradu MUP-a ZHŽ radi nastavka pregovora od 30.6.2017. godine. Sastanak je trajao u vremenu od 12 do 12:01 sati.

Naime, prilikom ulaska i sjedanja za stol, ministar Zdravko Boras je kazao predstavniku Sindikata Željku Kolobariću “Gasi to!” (misleći na diktafon), a Kolobarić je odgovorio kako to ne može učiniti, pa je ministar ponovio “Čuješ ti šta ti kažem, gasi to!”.

Kolobarić je kazao – “Ne može”, a zatim se ministar ustao i krenuo prema diktafonu i zaderao se – “Gasi to, nećes ti određivat pravila u ovoj kući, nego ja!”

Kako je Kolobarić povukao diktafon k sebi, došlo se na rub fizičkog incidenta, te su predstavnici Sindikata, znajući za ministrov temperament i sklonosti fizičkim izljevima bijesa, napustili prostoriju – spašavajući život i zdravlje.

Nakon svega ovoga, sindikalni povjerenik za Široki Brijeg i pozornik u Policijskoj upravi Široki Brijeg Željko Kolobarić završio je u Domu zdravlja Ljubuški. Kako portal SirokiBrijeg.info doznaje, njegovo stanje je sada stabilno nakon pretrpljenog stresa kojeg je doživio.

Nadalje kako doznajemo, Ravnatelj policije Milan Galić za vrijeme ovog napada ministra ostao je “nijemo” sjediti na stolici promatrajući što se dešava.

Sindikat djelatnika MUP-a ŽZH podnio je i usmena prijava protiv Zdravka Borasa u PU Ljubuški.

SirokiBrijeg.info