SKANDAL: HDZ-ova mašinerija u Širokom Brijegu po kućama dijeli zaokružene glasačke listiće!

ŠIROKI BRIJEG – Izbori nisu ni krenuli, a već su se veliki problemi pojavili!

Ovih dana na području Širokog Brijega lokalna stranka ili bolje rečeno “mašinerija” HDZ-a BiH obmanjuje javnost sa još jednom svojom “prljavom igrom”!

Naime, stranačka potrčkala obilaze kuće poput Jehovinih svjedoka i nude listiće na kojima je zaokružen njihov kandidat za gradonačelnika Širokog Brijega, Miro Kraljević.

Ništa tu ne bi čudno bilo da se ti listići koji nisu javnosti, političkim strankama i nama medijima dostupni do samih izbora 2.listopada 2016. godine, a koj su se već nekoliko dana prije izbora našli u rukama pojedinaca i koji taj listić zloupotrebljavaju i na njima zaokružuju pojedinca te javnost odmah u stratu pripremaju gdje se na popisu njihov kandidat nalazi.

policijagradska3092016

Kako je (ne)moguće da se netko “dočepao” glasačkog listića prije nego je došao na biralište jer se strogo čuvaju pod ključem u zgradi Gradske uprave, a koju osiguravaju pripadnici PU Široki Brijeg i gdje samo imaju pristup članovi izbornog povjerenstva, zasigurno bi informacija bila zanimljiva i duhu Casperu!

“Od ponedjeljka kada smo zaprimili glasačke listiće za nadolazeće izbore oni se nalaze u zaključanoj prostoriji pod video nadzorom i gdje pristup imaju samo članovi izbornog povjerenstva. Tu su još dodatno i kamere kao i policija. Nemoguće da je netko došao do listića ili kopirao te na taj ih način iskoristio” – kazao je za portal SirokiBrijeg.info Mate Mikulić, predsjednik izbornog povjerenstva u Širokom Brijegu.

Zar je potrebno političkoj stranci koja “navodno” kotira toliko dobro u Širokom Brijegu da se spušta na ovakve razine i pokušava javnosti manipulirati?

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info